Eggyüttműködő fesztiválok:

Hogyan működik?

Vásárolj Percalapú Fesztiváljegyet gyorsan és kényelmesen!

Jegyvásárlás előtt:

Amennyiben kártyás előfizetéssel rendelkezel, akkor győződj meg arról, hogy rendelkezésedre áll-e az adott fesztiváljegy maximális díja, valamint amennyiben a Vodafone ügyfele vagy úgy további 200 Ft egyenleg.

Számlás előfizetőként kérjük, ellenőrizd, elegendő-e a mobilvásárlásra rendelkezésre álló egyenleged és amennyiben szükséges, úgy a Telenor és a T-Mobile ügyfeleként tölts fel univerzális egyenleget. Vodafone ügyfélként az egyéni mobilvásárlási limitedet az Általános Szerződési Feltételekben leírtak alapján megtudhatod vagy érdeklődj erről az ügyfélszolgálaton!

További részletekért hívd a szolgáltatód ügyfélszolgálati telefonszámát vagy látogass el honlapjára!

Ez azért fontos, mert a belépési kód megvásárlásakor a fesztiváljegyek maximális összege ideiglenesen elkülönítésre/zárolásra kerül az egyenlegeden vagy a mobilvásárlásra rendelkezésre álló keretedből. Amennyiben ezt az összeget nem használod fel az adott napon, a fennmaradó részt felszabadítjuk. Ha pedig a kódot nem használod fel, felszabadítjuk a befoglalt összeget és erről értesítést is küldünk.

1. Kiválasztott fesztivál megadása

Az általad kiválasztott buli napján csak el kell küldened az adott fesztivál alábbiakban jelzett kódját SMS-ben a saját mobilszolgáltatód előhívójának kiválasztásával a +36-30/20/70-810-9998-as telefonszámra

Fesztivál

Fesztivál ideje

Fesztivál kódja

Fesztivál telefonszáma

Sziget Fesztivál

2013.08.07 (hajnal 06:00-től) - 2013.08.11.

sziget

2. Adatok ellenőrzése

Rövid időn belül SMS-ben értesítést kapsz, amiben kérünk a Percalapú Fesztiváljegy vásárlási szándékod jóváhagyására, és tájékoztatunk a fesztiváljegy maximális összegéről.

3. Megerősítés

Amennyiben helyesek a visszaigazolásban szereplő adatok, akkor küldd el válasz SMS-ben az „OK” szót a szándékod megerősítéséhez (5 percen belül)!

4. Sikeres vásárlás

A jóváhagyásodat követően SMS-ben megküldjük Neked a belépéshez szükséges kódodat, melyet őrizz meg gondosan!

Ekkor még nem indul el a percszámláló, csak a fent leírtak alapján befoglalásra kerül a fesztiváljegy maximális ára, azonban ez még nem kerül levonásra az egyenlegedből, illetve mobilvásárlásra rendelkezésre álló keretedből.

5. Jegyátvétel

A karszalagodat a fesztivál helyszínén - a bejáratnál, a Percalapú Fesztiváljegy Pontnál - a belépéshez szükséges kódod bemutatásával vagy bediktálásával veheted át!

A percszámlálás a karszalag felhelyezésekor indul, amiről SMS-ben küldünk tájékoztatást.

6. Fesztivál elhagyása

A percszámlálás leáll, amennyiben

• a percszámlálás elérte a Fesztiváljegy maximális árát. Ekkor a korábban elkülönített összeg levonásra kerül az egyenlegedből, illetve a mobilvásárlásra rendelkezésre álló keretedből és erről SMS-ben tájékoztatunk.

Ekkor természetesen nem kell elhagynod a fesztivál helyszínét, hanem folytathatod a szórakozást a fesztivál tartózkodási idejére vonatkozó feltételekkel. Ettől kezdve a jegyed érvényessége megegyezik a normál napijegyével, illetve ebben az esetben a fesztiválról való távozáskor karszalagodat nem szükséges leadnod.

• a Fesztiváljegy maximális árának elérése előtt a Percalapú Fesztiváljegy Pontnál levágásra kerül a karszalagod. Ebben az esetben a korábban elkülönített Fesztiváljegy maximális árából csak akkora összeg kerül levonásra, amennyit az eltöltött időért fizetned kell és a maradék összeg újra visszakerül az egyenlegedre, illetve mobilvásárlásra rendelkezésre álló keretedbe. Erről SMS-ben tájékoztatunk.

A percszámlálás kizárólag abban az esetben kerül leállításra, ha a karszalag a percalapú Fesztiváljegy Pontnál kerül levágásra az ügyintézők által.


Be- és kilépés a fesztiválokra

Belépés:

• Sziget esetén: a főbejáratnál, a „K” hídnál lévő Percalapú Fesztiváljegy Pontnál

Kilépés:

A karszalag leadás (levágás) a Percalapú Fesztiváljegy Pontnál lehetséges.
A percszámlálás kizárólag abban az esetben kerül leállításra, ha a karszalag a percalapú Fesztiváljegy Pontnál kerül levágásra az ügyintézők által.

A számlázás percalapú, minden megkezdett perc kiszámlázásra kerül. Egy előfizetéssel egy adott napra egyszerre csak egy fesztiváljegy vásárolható SMS-ben.
A fesztiválok -1., és 0. napjára nem lehet percalapú fesztiváljegyet vásárolni.


A +36-30/20/70-810-9998 számra küldött SMS-ek díjazása a tarifacsomagodnak megfelelően történik.

További részletek: